Mitt navn er Ida og jeg jobber som frilans dansekunstner med base i Oslo. Jeg er oppvokst i Skien, har studert i Paris og senere på Kunsthøgskolen i Oslo der jeg gikk BA moderne- og samtidsdans, ferdig i 2014.

Siden utdannelsen har jeg arbeidet i kompani og som frilanser, samt undervist ved ulike skoler i Norge og i Danmark. 

I 2014-15 var jeg aspirant i Carte Blanche der jeg fikk arbeide med blant annet Marcos Morau i verket Edvard. I etterkant har jeg blant annet jobbet med Nagelhus Schia Productions med Orbo Novo koreografert av Sidi Larbi Cherkaoui, Dansefot i koreografi av Guro Schia og Vebjørn Sundby, Oslo Koreografiske i barneforestillingen We Are Symphony, Kari Hoaas Produksjoner i Be Like Water og HEAT, Ingvild Isaksen i Lot’s of People og Rom for dans i ungdomsforestillingen #Me&U.

I tillegg til å jobbe som utøver er jeg interessert i å undervise og koreografere. Jeg har undervist flere steder i Norge og i Danmark, og koreograferte sist i mars 2019 for danselinjen på Skien videregående skole med live-orkester på scenen. Jeg koreograferte min egen soloforestilling Runddans, en dans i 2017, og som ble vist på Scenehuset i Oslo, Spriten kunsthall i Skien og på danseAtelier i København.

 
INSTAGRAM   FACEBOOK   VIMEO   CV   CONTACT INFO: idahaugen19@gmail.com

INSTAGRAM
FACEBOOK
VIMEO
CV

CONTACT INFO:
idahaugen19@gmail.com