Hei igjen!

Oppdateringer siden sist:

- 3. november // ONLY FOREVER - koreografi av Roza Moshtaghi på Kulturhuset i samarbeid med Dansekollektivet og Oslo World & Next Stop Damascus. Tema: “freemdom to move”. Et utrolig viktig og fint program å være en del av! Med det sterke teamet av dansere: Karen Lynne Bjerknesli, Ellen Kristjansdottir, Even Eileraas, Sebastian Biong, Mina Weider, Inés Belli, Trine Lise Moe, Anders Rohlan Småhaug og Vilja Tjemsland Kwansy. Sjekk ut: www.rozamoshtaghi.com/onlyforever

- 8. november // Queen Sonja Print Award - koreografi av André Danielsen og regi av Kåre Conradi. Opptreden på Royal Academy of Arts i London. Et fantastisk team å være del av: Kristin Hjort Inao, Matias Rønningen, Antero Hein og Ane Evjen Gjøvåg. www.queensonjaprintaward.no

- 9. november // Synne Sanden - Ælvespeilet, kulturhuset i Porsgrunn. Med musikere Julie Kleive og Henrik Schmidt. Danset igjen til rørende og sterk musikk av Synne. Se opp for denne artisten!

- 20. november // Premiere på #Me&U - Caroline Nesse og Camilla Myhre. Ellers i november er vi fullt i gang med prøver til ungdomsforestillingen på Rom for dans. 8.-10. klassinger fra ulike skoler i Oslo kommer til oss på Rom for Dans og får ta del i workshop og forestilling. Gleder meg! Med en herlig bukett av kollegaer: Charlott Utzig, Sebastian Biong, Erlend Danielsen og Anita Vika Langødegård. www.romfordans.no/meu-2

Fra utdelingen av Queen Sonja Print Award i London 8. november. Dansere: Kristin Hjort Inao, Ane Evjen Gjøvåg, Ida Haugen. Foto: Antero Hein.

Fra utdelingen av Queen Sonja Print Award i London 8. november. Dansere: Kristin Hjort Inao, Ane Evjen Gjøvåg, Ida Haugen. Foto: Antero Hein.